Umutlar Poldi'de

Düzenleyen:
Umutlar Poldi'de

SPOR Haberleri

Umut Bulut’u kulübeye çekmeye hazırlanan Mustafa Denizli, Lazio karşısında en uçta Podolski’yi oynatacak

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesinde tüm ihtimalleri göz önünde bulunduran ve rakibini her noktada analiz eden Teknik Direktör Mustafa Denizli, Mersin maçından daha farklı bir 11 sahaya sürecek. Tecrübeli teknik adam, son dönemin en formsuz ismi Umut Bulut’u kulübeye çekerek, Podolski'yi bu oyuncunun bölgesine kaydıracak. Takımı yine 4-1-4-1 formasyonuyla sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, dörtlü savunmanın hemen önünde Donk’u görevlendirecek. Podolski’nin arkasındaki dörtlü ise; Sabri, Selçuk, Sneijder, Yasin’den oluşacak. Savunmada ise Denayer, Chedjou, Hakan ve Olcan görev yapacak. 
Rakamlar ‘Galatasaray’ diyor
Maça yönelik konuşan Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Hangi takımla oynarsa oynasın Galatasaray favoridir. Takımımın şartlarını en iyi şekilde kullanmalıyım. Bizim için maça başlamak önemli, bitirmek ondan daha önemli. İyi bir sonuç bekliyorum" açıklaması yaptı. Selçuk İnan da, "G.Saray takımı Avrupa maçlarına başka hazırlanır. Zor olacak ama biz alışkınız Avrupa'da başarılar elde etmeye. Eğer Lazio'yu geçersek UEFA'da finale kadar yolumuz açık" dedi. Öte yandan rakamlar G.Saray'ın galibiyetine işaret ediyor. Aslan TT Arena'da Osmanlı ve A.Madrid dışında yenilgi yaşamadı. Lazio ise bu sezon Serie A'daki 12 deplasmandan 3, Avrupa'daki 4 dış saha maçından ise 1 galibiyet çıkarabildi.       > Burhan Can TERZİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...