Umut Gündoğan: Kimseye benzemiyorum

Umut Gündoğan: Kimseye benzemiyorum

SPOR Haberleri

Bucaspor'dan transfer edilen Umut Gündoğan, Galatasaray'da çok iyi karşılandığını ve herhangi bir sıkıntı yaşamadığını söyledi.

Çok sayıda yıldızı bulunan bir takımda işinin kolay olmadığını dile getiren 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Ancak ben de belirli bir kaliteye sahip olduğum için buradayım. Elimden geleni yapıp kendimi göstermeye çalışacağım. Kampta antrenmanların oldukça yoğun geçtiğini ve adapte olmaya çalıştığını vurgulayan Umut, sözlerini şöyle sürdürdü: En büyük avantajımız takımdaki arkadaşlık ortamı. Burada kendimi büyük bir ailenin parçası gibi hissediyorum. Bu durum adaptasyon sürecini da çabuk atlatmamı sağlayacak gibi görünüyor. Oyun stilim Selçuk ağabeye benzetiliyor. Onun kalitesinde bir futbolcuya benzetilmek güzel. O, örnek aldığım bir oyuncu ama stilimiz pek benzemiyor. Kendimi benzettiğim kimse yok."


KEŞKE DROGBA BİR HAFTA BEKLESEYDİ
Çiçeği burnunda Aslan Umut, Drogba'nın idmanda kendisini F.Bahçeli Meireles'e benzetip espri yapması hakkında, "Bucaspor'da da beni Meireles'e benzetirlerdi. Benim için yeni bir şey değil. Bunu Drogba'dan duyduğumda, 'biraz erken oldu' dedim. Bari bir hafta geçseydi" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...