Umut Bulut'tan Burak Yılmaz itirafı

/ Kaynak: DHA
Umut Bulut'tan Burak Yılmaz itirafı

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın golcü ismi Umut Bulut, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın kadro genişliği nedeniyle yedek kulübesinden pek kurtulamadığı Umut Bulut, bu durumun kendisini etkilediğini ancak çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi. Burak'ın uzun bir aradan sonra gol atmasına sevindiğini de belirten Umut Bulut, 'Benim de gol atmaya ihtiyacım var' dedi. "İki haftadır güzel galibiyetler alıyoruz. Kopenhag karşılaşmasıyla birlikte 3 maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Morallerimiz yerinde. Önümüzde Torku Konyaspor maçı var. Onu da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz, iyi oynuyoruz. Eksiklerimizi her geçen hafta gideriyoruz. İlerleyen her hafta daha iyi olacağız. Bunu da zaten oynadığımız maçlarda gösterdiğimizi düşünüyorum. Geçen seneden bu yana takımdaki arkadaşlık çok iyiydi. Bu konuda bir sıkıntı yok zaten. Öncelikle Burak'ın gol attığı için daha çok sevindim. Onun daha ihtiyacı vardı. Tabii ki benim de ihtiyacım var ama inşallah bana da bu hafta nasip olur.
HERKES OYNAMAK İSTER
Oynamamak her futbolcuyu ister istemez etkiler. Herkes oynamak istiyor. Ben de oynamadığım zaman ister istemez etkileniyorum ama çalışmaya devam ediyoruz. Sonuçta yapmamız gereken bu. Hocamız da görev verdiğinde elimizden geleni yapıyoruz.
DROGBA HAKKINDA KONUŞMAYA GEREK YOK
Geniş bir kadromuz var. Hoca da kime görev verirse oynamak zorunda. Herkes görevini yapıyor. Sistemle ve oynayacak futbolcularla ilgili kendisi ne karar verirse biz de saygı duymak zorundayız. Kayserispor maçında oynadığım pozisyonda geçen sene de çok oynadım. Sağda veya solda bana verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Burak kalitesini daha önceki maçlarda gösterdi. Drogba hakkında zaten konuşmaya gerek yok. İleride oynayan bütün futbolcuların görevini yaptığını düşünüyorum. Bizim yapmamız gereken şey mücadelemizi üst düzeye çıkarmamız. Bunu da yapınca zaten kalitemiz ortaya çıkıyor. Galibiyetler ve goller de kendiliğinden geliyor."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...