Ümit Özat'tan 'Yüce Atatürk' tepkisi

Ümit Özat'tan 'Yüce Atatürk' tepkisi

SPOR Haberleri

Ümit Özat, harfleri formalarına giyerek "Yüce Atatürk" yazısını oluşturan Fethiyespor'un bu hareketini yanlış bulduğunu söyledi.

Beyaz TV yorumcusu Ümit Özat, Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, harfleri formalarına giyerek "Yüce Atatürk" yazısını oluşturan Fethiyespor'un bu hareketini yanlış bulduğunu söyledi. Maç zamanı özel bir gün olmadığını ifade eden Özat, Atatürk'ü sevdiğini fakat futbolcuların bu formalarla çıkmalarını tasvip etmediğini söyledi. İşte Özat'ın sözleri:
"Atatürk benim için imparatordur. Ona ve silah arkadaşlarına çok şey borçluyuz. Benim için o Gazi Mustafa Kemal'dir. Ama 29 Ekim olur, önemli bir gün olur böyle çıkarsın. Ama o günde Atatürk'ü anmanın manası nedir? Ben böyle düşünüyorum."
"Bunlar Atatürk'ü seviyor da biz sevmiyor muyuz, diğer kulüpler sevmiyor mu? Bu siyasi bir şey olabilir. Atatürk'e böyle sahip çıkamazsın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...