Ulusoy adaylık için düğmeye bastı

Ulusoy adaylık için düğmeye bastı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da erken seçim sesleri yükselirken, eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy adaylık için çalışmalara başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde elenilmesinin ardından Süper Lig'de şampiyonluğa da havlu atan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ı zor günler bekliyor. 6 Nisan'da yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul öncesi muhalefet şimdiden çalışmalarına başladı. Ünal Aysal, erken seçim isteyen sarı-kırmızılı kulüp üyelerine "tamam" derse seçim rüzgarları esmeye başlayacak. Kulislerde geçmiş yönetimlerde görev yapan Ali Dürüst ve Adnan Öztürk ön plana çıkarken, Galatasaray başkanlığı için eski Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy'un ismi gündeme bomba gibi düştü.
Kozları Dürüst ve Albayrak
Haluk Ulusoy'un başkan adaylığı için ismi geçen Ali Dürüst ile Ünal Aysal yönetiminde de yer almış olan Abdurrahim Albayrak'ı yanına almayı planlıyor. Her iki isim de başkan Ünal Aysal ile ters düşmüştü. Önümüzdeki günlerde Ulusoy'un çalışmalarını daha da hızlandırıp, ekibini büyük ölçüde kurması bekleniyor. Haluk Ulusoy, geçtiğimiz dönem Ünal Aysal'ın başkan seçildiği kongre öncesinde de çalışmalar yapmış ancak sonradan adaylığını açıklamadan vazgeçmişti. Ulusoy'un bu kez başkan adaylığı konusunda daha ciddi düşündüğü belirtiliyor.
Uçakta büyük panik
Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray, İstanbul'a dönüşünde uçakta korku dolu anlar yaşadı. Önceki gece saat 23.00'de Konya'dan İstanbul'a hareket eden sarı-kırmızılı kafilenin uçağı, uzun süreli türbülansa girdi. Bu anlarda futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet büyük korku yaşadı.

Frank De Boer, Sneijder'i istiyor
Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in takımına dönmesini arzuladığını söyledi. Ajax'ın eski yıldızların eksikliğini hissettiği ifade eden genç teknik adam, Sneijder ile birlikte Rafael Van Der Vaart ve Klaas Jan Huntelaar'ın gelişiyle yeniden Avrupa'da çıkış yapabileceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...