UltrAslan beste yaptı

UltrAslan beste yaptı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı yönetimin istifa etmesi gerektiğini belirten yazılı bir açıklama yapan ve "Geldiğimiz nokta, görmek istediğimizden çok uzaktadır" diyen ultrAslan, Beşiktaş karşısında dökülen futbolcuları da unutmadı.

Resmi Twitter hesabından oyuncuları hedef alan bir tezahürat paylaşılırken "Hepsi çete olmuş, gözleri para" denilerek 'Trabzon çetesi' olarak görülen Burak, Selçuk ve Olcan'a göndermede bulunuldu. Bununla birlikte her maçta üzerine düşeni yapan Sneijder ve Muslera ayrı bir yere konuldu. İşte Akhisar maçında tribünlerin söyleyeceği o dörtlük:

"Koca kulüp kalmış birkaç ruhsuza 
Hepsi çete olmuş, gözleri para 
Sözümüz yok bizim adam olana 
Hakkınız ödenmez Sneijder-Muslera"

TARAFTARDAN, BAŞKANA ANKETLİ YANIT
Galata saray taraftarları ile başkan Dursun Özbek arasındaki çekişme anketlere de yansıdı. Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından "Astana deplasmanı sonrası taraftar anket yaptı: 'Hamza gitsin mi kalsın mı?' diye. Uzak ara 'gönderilsin' çıktı" ifadelerini kullanmıştı. Bu kez taraftar grupları, sosyal medya üzerinden "Yönetim istifa etmeli mi?" sorusuyla bir anket yaptı. 24 bin taraftarın tercih yaptığı ankette yüzde 76 oranında "Özbek istifa etmeli" seçeneği tercih edildi. Taraftarların yüzde 24'ü ise "Kalsın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...