Uğur’a ‘Hazır ol’ emri

Düzenleyen:
Uğur’a ‘Hazır ol’ emri

SPOR Haberleri

Bu sezon yedek kulübesine demir atan genç stoperle bir görüşme yapan Ersun Yanal “Performansını artırırsan oynarsın” dedi

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Ersun Yanal’ın savunmadaki vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Uğur Demirok, kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı. Bu sezon ise savunmada yaşanan hatalar sonrası Yanal tarafından yedek kulübesine çekilen tecrübeli oyuncu, 4. haftadaki G.Birliği maçının ikinci yarısında oyundan alınmasıyla formayı unuttu. Uğur Demirok’un savunmada bu sezon görev yaptığı maçlarda Karadeniz ekibi 7 gol gördü. Uğur kulübeye çekildi ancak takımdaki savunma zaafları devam etti. Bordo-mavililer Başakşehir, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında kalesinde 8 gol gördü. 
> Maçı koparmalıyız
Yanal takımdaki savunma zaafına çözümler aramaya başladı. Kaptan Onur ve Uğur ile özel bir görüşme yapan Yanal, problemi masaya yatırdı. Uğur’a “Çok çalışırsan formanı yeniden kazanabilirsin” uyarısında bulunan Yanal “Bizim gibi kaliteli bir takıma basitçe goller yemek yakışmıyor. Maçta öne geçiyoruz rahatlamamız lazımken, basit hatalarla puan kayıpları yaşıyoruz. Trabzonspor gibi büyük takımlar maçta inisiyatifi elinden bırakmaz. Millî ara dönüşünde hepinizden daha fedakârca oynamanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı. 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...