Uğur Dündar’dan Başkan Vefa Küçük’e olay gönderme! Soyadın gibi küçüksün

Düzenleyen:
Uğur Dündar’dan Başkan Vefa Küçük’e olay gönderme! Soyadın gibi küçüksün

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanlık yarışında kazanan Uğur Dündar oldu. Seçim yarışında kürsüye çıkarak mevcut Başkan Vefa Küçük'e gönderme yapan Uğur Dündar, "Adaylığımdan küçük bir grup memnun olmadı. Hatta tek kişilik bir ordu diyebiliriz. Baş harfi Vefa Küçük. Kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, tıpkı soyadı gibi küçüldüğünün farkında değil" ifadelerini kullandı. Dündar’ın bu açıklamaları ise salondakileri şaşkına uğrattı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nun yeni başkanı Uğur Dündar oldu. Başkanlık seçiminde dikkat çeken çekişmeler yaşanırken, adayların birbirlerine yaptığı göndermeler gündem oldu. Uğur Dündar'ın kürsüden Vefa Küçük'e göndermesi ise deprem etkisi yaptı.

İşte Uğur Dündar’ın açıklamaları; 

“ÜYEYE YAKIŞMAYAN ÇİRKİNLİKTE İFADELER KULLANDI” 

"Vefa Bey, bırakın divan kurulu üyesini, Fenerbahçe kongre kartını cebine koymuş bir üyeye bile yakışmayan çirkinlikteki ifadeleriyle bana zerre kadar zarar veremez. Fakat sizlere saygısızlıkta bulundu. Kendisini önce Allah'a, sonra da sizlere havale ediyorum.

“SOYADI GİBİ KÜÇÜLDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİL”

"Adaylığımdan memnun olmayan küçük bir grup da oldu. Hatta tek kişili bir ordu da diyebiliriz. Baş harfi Vefa Küçük... Süreç boyunca kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, küçültüyor. Ne yazık ki, soyadı gibi küçüldüğünün de farkında değil.

Uğur Dündar’dan Başkan Vefa Küçük’e olay gönderme! Soyadın gibi küçüksün

“BEN FENERBAHÇELİLERİN ADAYIYIM” 

Ben tüm Fenerbahçelilerin adayıyım. Ben; kişilerin, kurumların, para babalarının, lüks otel odalarında aday belirleyenlerin değil, Başkan Ali Koç'un başlattığı Fener Ol kampanyasına destek olmak için futbol topunu satıp parasını Fenerbahçe'ye bağışlayan 9 yaşındaki Berkalp Tuna'nın adayıyım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...