Ufak Sarıca, Sırbistan maçı öncesi Türkiye'ye seslendi: Haydi salona

Düzenleyen:
Ufak Sarıca, Sırbistan maçı öncesi Türkiye'ye seslendi: Haydi salona

SPOR Haberleri

12 Dev Adam’ın taraftar desteğiyle coştuğunu belirten ve Sırbistan mücadelesinin önemine değinen koç Ufuk Sarıca “Arkamızda olacak destekle biz her takımı yeneriz. O yüzden salon tıklım tıklım olmalı” ifadesini kullandı.

EuroBasket 2017’ye iyi başlamıştık ancak skora yansıtamamıştık. Gençlerden kurulu kadroyla savaşçı kimliğini ortaya koyan 12 Dev Adam, Rusya’ya yenilmiş ikinci maçında ise Büyük Britanya’yı 84-70 yenerek turnuvadaki ilk galibiyetini almıştı. A Milli Basketbol Takımımız’da Rusya yenilgisiyle bozulan moraller yeniden yükseldi. Koç Ufuk Sarıca, ilk gün yaşadıkları heyecanı her geçen gün attıklarını ifade ederken, “Büyük Britanya bize rakip olabilecek bir takım değildi ancak bu karşılaşmadaki kazanma ve çalıştıklarımızı sahaya yansıtma arzumuz ilerleyen maçlar öncesi bizim için sevindiriciydi” dedi. 

Bir maçtan fazlası
Bugünkü Sırbistan maçına da değinen ve rakibimizin turnuvaya önemli eksiklerle geldiğini hatırlatan Sarıca “Sırbistan’ın tam kadro olmadığı doğru ama buraya gelen her oyuncu çok tecrübeli ve kaliteli. Kaldı ki bizim takımımızın da en az Sırbistan kadar önemli eksikleri var ancak bu seviyede mücadele ediyorsanız böyle mazeretlere sığınamazsınız” dedi. Büyük Britanya galibiyetini Sırbistan maçıyla taçlandırmak istediklerini belirten Sarıca “Ülker Salonu’nun bu karşılaşmada tamamen dolacağına inanıyorum. Bizim takımımız taraftarın coşkusunu arkasına aldığında her takımı yenebilecek kapasitede. Sırbistan maçımız bizim için bir maçtan çok daha fazlası” ifadelerini kullandı.

MAÇ 21:00’DE
Rakip Sırbistan

A Millî Basketbol Takımımızın EuroBasket 2017’nin üçüncü maçında Sırbistan ile oynayacağı karşılaşma bugün 21.00’de başlayacak. Ülker Salonu’nda oynanacak karşılaşma turnuvanın diğer maçları gibi NTV Spor’dan yayınlanacak. Bizim gibi iki maçta bir galibiyette bulunan Sırbistan kadrosunda daha önce ülkemizde de forma giyen Bogdan Bogdanovic, Milan Macvan ve Vladimir Stimac gibi isimlerin yanı sıra gelecek sezon Fenerbahçe Doğuş forması giyecek olan Marko Guduric de yer alacak.

MELİH MAHMUTOĞLU:
Sırbistan’ı yenebiliriz 

Büyük Britanya karşısında attığı 24 sayıyla millîleri galibiyete taşıyan Melih Mahmutoğlu, Sırbistan’ı mağlup edebileceğimizi söyledi. Rakibimizin turnuvanın favorilerinden biri olan ekol bir ülke olduğunu dile getiren Melih “Buna rağmen biz de çok kaliteli ve üst düzey oyunculardan kurulu bir takımız. Takımdaki her oyuncu Sırbistan’ı yenebileceğimizi biliyor. Taraftarlarımız tribünü doldurursa bu turnuvada mağlup edemeyeceğimiz takım yok” şeklinde konuştu.
 

A GRUBU
Fransa-İzlanda: 115-79
Slovenya-Yunanistan: 76-72
Finlandiya-Polonya: 90-87

B GRUBU
Gürcistan-Ukrayna: 81-88
Litvanya-İtalya: 78-73
 
C GRUBU
15:00 Macaristan-Çekya
17:45 Karadağ-Hırvatistan
20:30 İspanya-Romanya

D GRUBU
14:15 Letonya-B.Britanya
17:00 Belçika-Rusya
21:00 Sırbistan-Türkiye

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...