UEFA'nın Beşiktaş alarmı!

UEFA'nın Beşiktaş alarmı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, Club Brugge maçı öncesi futbolculara mesaj verirken, UEFA'da rekor için harekete geçti.

Yöneticiler, bu yemekte oyuncuları Club Brugge maçını kazanarak tarih yazmaya davet etti. Siyah-beyazlı idareciler, futbolculara Beşiktaş'ın şu anda Avrupa kupalarında yola devam eden tek takım olduğunu hatırlatıp, şu ifadeleri kullandılar:
"Bu maç sadece Beşiktaş için değil, tüm Türkiye için önemli. Bir anlamda milli maça çıkacaksınız. Dün itibarıyla karşılaşma için satışa çıkan tüm biletler tükendi. Tribünde 70 bin kişi sizin arkanızda olacak ve bu Avrupa Ligi'nin rekoru olacak.


'BAŞARACAKSINIZ'


Sadece tribündekilerin değil, dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılar'ın duaları da sizinle olacak. İlk maçı 2-1 kaybettik. Ancak Liverpool'a da deplasmanda mağlup olmuştuk. Fakat sizler o turu geçmeyi başardınız. Bizler inanıyoruz ki yine yapabilirsiniz.Bundan 12 yıl önce Beşiktaş, UEFA Kupası'nda çeyrek finale kalmıştı. Şimdi yine bunun kıyısındayız. Maç günü statta muhteşem bir atmosfer olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle büyük işlere imza attınız, yine yapacaksınız. Elinizde büyük bir fırsat var. Kaçırılmaması gereken bir fırsat. Sahaya çıkın, kazanın, Beşiktaşlılar'ı, tüm Türkiye'yi, gururlandırın."


UEFA ALARMDA! REKOR GELİYOR! nbsp;


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçının biletleri tamamen tükendi. Dün siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamayla bu gelişme kamuoyuyla paylaşıyırken taraftarlara da teşekkür edildi. Yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda toplam 69 bin kişi olması bekleniyor. Eğer bu sayıya ulaşılırsa Avrupa Ligi'nin rekoru da kırılacak. UEFA tarafından tescilli seyirci rekoru 23 Şubat 2012'de oynanan Manchester United-Ajax maçında 67 bin 328 kişi olarak belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...