UEFA'dan Konak Belediyespor'a 10 Kasım cezası

UEFA'dan Konak Belediyespor'a 10 Kasım cezası

SPOR Haberleri

UEFA, Konak Belediyespor ile SV Neulengbach arasında oynanan karşılaşmaya izinsiz saygı duruşunda bulundukları için ceza kesti.

UEFA, Atatürk 'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da İzmir'de oynanan maç öncesi izin alınmadan saygı duruşunda bulunulduğu ve İstiklal Marşı okunduğu için kulübe 10 bin euro ceza kesti. Ödüller konusunda erkek takımlarıyla kadın takımlarına farklı yaklaşımlar sergileyen UEFA'nın kestiği ceza tepkiyle karşılandı. Konak Belediyespor'un yıldız golcüsü Dusa Cosmina maça yetişmedi. İzmir'deki ilk maçın henüz 1. dakikasında rakip kaleciyle çarpışarak sakatlanan Cosmina iyileşemeyince rövanşta kadroya alınmadı. İlk maçta başına aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırılan sevgi 11'e döndü. Antrenmanda sakatlık yaşayan Gamze ise yedekti. İzmir'deki ilk maçta Sevgi'nin sakatlanmasından sonra rövanşta da Esra talihsiz bir sakatlık yaşadı. Ayağı çim zemine takılan Esra'nın dizi döndü. Başarılı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maç Viyana yakınlarında küçük bir kasaba olan Neulengbach'ta, yağmur altında oynandı. Wienerwald Stadı'nda sadece bir küçük tribünün bulunması, çevresinin ise yerleşim merkezinden oluşması dikkat çekti. Ücretsiz olan ilk maçın aksine Avusturyalı yöneticilerin İzmir'den gelen Konak Belediye Meclisi üyelerinden 10 Euro maç ücreti talep etmesi tepkiye neden oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...