UEFA'dan Ilgaz, Sarvan ve Ersoy'a görev

/ Kaynak: CHA
UEFA'dan Ilgaz, Sarvan ve Ersoy'a görev

SPOR Haberleri  / CHA

UEFA'nın gözlemcileri Mehmet Murat Ilgaz, Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a UEFA tarafından Avrupa kupaları maçlarında görev verildi.

UEFA'nın gözlemcileri Mehmet Murat Ilgaz, Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a UEFA tarafından Avrupa kupaları maçlarında görev verildi. nbsp;UEFA gözlemcimiz Mehmet Murat Ilgaz, yarın İngiltere'nin Manchester United ile Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev yapacak. İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak. nbsp;Oğuz Sarvan ise 19 Eylül tarihinde Belçika'nın Standard Liège ile Danimarka'nın Esbjerg takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında görev alacak. Maç, Belçika'nın Liege kenti Maurice Dufrasne Stadı'nda TSİ 20.00'de oynanacak. nbsp;Erol Ersoy da yine 19 Eylül'de İspanya'nın Real Betis ile Fransa'nın Olymqieu Lyon takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak bulunacak. İspanya'nın Seville kenti Benito Villamarín Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.05'te başlayacak.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...