UEFA: Talihsiz Türkiye

UEFA: Talihsiz Türkiye

SPOR Haberleri

UEFA'nın resmi internet sitesi, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olduğu maçın ardından haberini, "Talihsiz Türkiye" başlığıyla yayınladı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında attığı gol ile Çeklere maçı kazandıran Dockal, maçın ardından UEFA'ya yaptığı açıklamada şanslı olduklarını belirtti. Dockal, "Bugün takım olarak iyi değildik, ama şanslıydık. Takım olarak planımız, Türkleri gol yollarında durdurmak ve ataklarını kesmekti, ama düşündüğümüzden daha fazla pozisyon verdik. Dediğim gibi bugün şanslı olan bizdik ve iyi bir galibiyet aldık. Ayrıca kalecimiz de çok başarılı maç çıkardı" ifadelerini kullandı.


Maçın 8. dakikasında Türkiye'nin golünü atan Umut Bulut ise maç sonrası UEFA'ya yaptığı açıklamada, "Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi. Umut Bulut, "Öncelikle tüm taraftarımızdan bu alınan sonuçtan dolayı özür diliyoruz. Bence bu yenilgiyi hak etmedik. Özellikle ilk golden sonra birçok önemli gol pozisyonu kaçırdık. Eğer o pozisyonlardan birini gole çevirseydik, sahadan farklı bir sonuç çıkardı. Gerçekten çok ama çok üzgünüz" diye konuştu.


Kalan maçlar hakkında da konuşan Umut Bulut, "Önümüzde 8 maç daha var. Biliyorsunuz ki gruplarda ilk 2 takım direkt, üçüncü takım ise play-off oynayarak şampiyonaya katılabiliyor. Hala alabileceğimiz 24 puan daha var ve biz bu 24 puan için oynayacağız. Ama öncelikle Litvanya maçı ile bu seriye başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...