Üçlü şov

Üçlü şov

SPOR Haberleri

Jailson’ı renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, Yassine Benzia ve G.Saray’dan Tolga Ciğerci’yi de renklerine bağlayarak gövde gösterisi yaptı.

UĞUR AKTAN

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe son güne üç transfer sığdırdı. Güne daha önce anlaşmaya varılan Brezilyalı ön libero Jailson’a resmi sözleşmeyi imzalatarak başlayan sarı-lacivertliler kapanışı ise uzun süredir beklenen 10 numara takviyesiyle yaptı. Lille forması giyen Fransız orta saha Yassine Benzia’yı satın alma opsiyonuyla renklerine katan Fenerbahçe’nin bu transferi sonlandırmasında Fransız kulübünün yaşadığı ekonomik kriz de önemli rol oynadı. Giuliano’nun aksine gol atmaktan çok takımını oynatmayı seven Benzia, Fenerbahçe formasını giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Tolga imzaladı
Sarı-lacivertli takımın son gün yaptığı bir diğer transfer ise Galatasaray’dan ayrılan Tolga Ciğerci oldu. Futbol altyapısını Almanya’da alan gurbetçi futbolcunun 1+1 senelik sözleşme imzaladığı kaydedilirken, Tolga Fenerbahçe forması altında şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini söyledi. Öte yandan gurbetçi oyuncunun önceki yıllarda yaşadığı sakatlıkların tekrarlanması hâlinde Fenerbahçe’nin 26 yaşındaki oyuncunun kontratını tek taraflı olarak feshedebileceği ifade edildi. Galatasaray’dan yılda 2 milyon avro kazanan Tolga Ciğerci, Fenerbahçe’de ise yıllık 500 bin avroya oynamayı kabul etti.

‘Beyaz’ sayfa!
Fenerbahçe, altyapı futbolcusu olan 15 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz’ı profesyonel yaptı. Orta sahada 10 numara olarak oynayan Ömer Faruk’un sözleşme ve doğum günü kutlamasına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ve yöneticiler katıldı. Genç yeteneğin mukavelesi 2021 yılına kadar.

GELENLER
Harun Tekin
Jailson
Diego Reyes
Michael Frey
Tolga Ciğerci
İslam Slimani
Andre Ayew
Ferdi Kadıoğu
Barış Alıcı
Berke Özer

GİDENLER
J. D. Souza
Giuliano
Fernandao
Salih Uçan
Ahmethan Köse
B. Şimşek

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...