Uçak kazasının ardından ağlayarak futbolu bıraktı

Düzenleyen:
Uçak kazasının ardından ağlayarak futbolu bıraktı

SPOR Haberleri

Chapecoense forması giyen ancak kupa finalinde kadroya alınmadığı için uçağa binmeyen 42 yaşındaki Nivaldo, gözyaşları içinde futbolu bıraktığını duyurdu.

Kolombiya'da düşen uçağın ardından Chapecoense'de büyük üzüntü devam ederken oynanacak maçın kadrosuna alınmayan isimlerden kaleci Nivaldo çok konuşulacak bir karara imza attı.

42 yaşındaki file bekçisi Nivaldo, gözyaşları içinde futbolu bıraktığını açıkladı. 19 arkadaşını, Chapecoense takımını taşıyan RJ85 tipi uçağın düşmesinin ardından kaybeden Nivaldo, 10 yıldır burada oynuyordu...

"HAYATTA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR"

İşte Nivaldo'nun açıklamaları;

"Gitmem gerekiyordu ancak burada kaldım. Hayatta her şeyin bir nedeni var. Futbola 300. maçıma çıkarak Atletico-MG maçında veda edecektim. Seyahat programında bir değişiklik oldu ve Chapeco'ya dönmediler. Sao Paulo'dan direkt Medellin'e geçtiler. Caio da beni kadroya almayacağını söylemişti"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...