Üç maça üç aşamalı formül

- Güncelleme:
Üç maça üç aşamalı formül

Spor Haberleri

Oynayacakları üç maçı da kazanıp derbiye ‘şampiyon’ etiketiyle çıkmayı hedefleyen teknik direktör Okan Buruk kapanan takımlara karşı alternatifli planlar hazırladı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Şampiyonluk için gün sayan Galatasaray işini son maça bırakmak istemiyor. Fenerbahçe derbisi öncesi oynayacağı üç maçı da kazanıp işini garantiye almayı hedefleyen teknik direktör Okan Buruk kolları sıvadı. İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü’nün detaylı analizlerini tamamlayan başarılı teknik adam, rakiplerinin kendileriyle oynayacağı karşılaşmada kapanacaklarını öngörüyor. Sezon başından beri kapanan takımlara karşı daha fazla zorlandıklarını göz önüne alan Buruk, kilidi açmak için formülü de belirledi.

SET HÜCUMLARI HAZIRLADI

Son oynanan Başakşehir karşısında da skor bulmakta zorlanan Aslan’da, Okan Hoca bu durumu üç adımda aşacak. Mertens’i, İcardi’ye daha yakın oynatacak olan Buruk, ayrıca sık sık ceza sahasına koşular yapmasını isteyecek. Kerem ve Rashica’nın oyunun yavaşladığı anlarda kenarlardan şut çekmeleri yönünde talimat verecek olan Buruk, ayrıca taktik idmanlarda alternatifli set hücumları çizecek. İstanbulspor maçına kadar bu programı izleyecek olan Okan Hoca, Zaniolo’yu da ikinci forvet olarak hazırlayacak.

G.SARAY’DA MUTLU

Galatasaray’ın devre arasında Sossuolo’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Kaan Ayhan hakkında yeteri kadar süre bulmadığı için takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı. Millî oyuncunun menajeri Ersin Akan “Kaan, Galatasaray’da mutlu ve odaklandığı tek şey Galatasaray’ın şampiyonluğu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi” dedi. 

MUSLERA İFADE VERDİ

Yüksek gelirli fon davasında Fernando Muslera, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ifade verdi. Bankanın şube müdiresi Seçil Erzan tarafından sık sık arandığını ve ikna edildiğini ifade eden Muslera, uzun süre bekledikten sonra parasının 700 bin dolarının kendisine iade edildiğini, içeride ise 500 bin dolarının kaldığını, kandırıldığını ve şikâyetçi olduğunu söyledi. 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...