U20 Milliler Paraguay'a mağlup oldu

U20 Milliler Paraguay'a mağlup oldu

SPOR Haberleri

Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milliler, Dünya Kupası'nda yer alacak Paraguay'a 1-0 mağlup oldu.

Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Futbol Takımımız, kamp çerçevesindeki ilk ve tek hazırlık karşılaşmasında Dünya Kupası'nda yer alacak Paraguay'a 1-0 yenildi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelenin tek golü 71.dakikada Cecilio Dominguez'den geldi. Karşılaşmayı Deniz Ateş Bitinel yönetirken, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yardımcı hakemler, Onur Karabaş da dördüncü hakem olarak görev yaptı. Aralık 2012'den bu yana, U20 Dünya Kupası'nda yer alacak takımlarla hazırlık maçları yapan U20 Milli Takımımız, daha önce oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. U20 Milliler, Hırvatistan'ı 3-0 ve 1-0 ile, Özbekistan'ı 5-2, Portekiz'i de 2-1 yenmeyi başarırken, Portekiz ile ikinci maçta 1-1 berabere kaldı.
TÜRKİYE - PARAGUAY MAÇININ ARDINDAN
Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Futbol Takımının teknik direktörü Feyyaz Uçar, Paraguay'a 1 - 0 yenildikleri özel maçın ardından konuştu.
Kasımpaşa Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, organizasyon öncesinde Güney Amerika'dan bir takımla hazırlık maçı yapmayı özellikle istediklerini vurgulayarak, "Grubumuzda biri Orta Amerika, biri de Güney Amerika'dan iki takım var. Agresif oyunu seven futbolculara sahipler. Pozisyon bulduklarında çok çabuk ani atağa çıkabiliyorlar. Bu tarz oynayan takımları görme açısından önemli bir fırsat oldu" dedi.
Uçar, karşılaşmada istedikleri kadar pozisyon bulamadıklarını ifade ederek, "Oyunun sonlarına doğru rakibin geri çekilmesiyle birkaç pozisyon bulduk. Gol olabilirlerdi ama daha net pozisyonlar yakalamalıydık. Bizim için iyi bir ders oldu. Kamptan İstanbul'a döndükten sonra biraz kupanın atmosferinden uzaklaştık. Oyuncularım iki gün dinlenecek. Hazırlıklarımıza pazartesi günü Trabzon'da devam edeceğiz" diye konuştu.
Paraguay'ın maçta birçok yönden daha üstün olduğunu anlatan Uçar, "Bir çok noktada eksikliklerimiz mevcuttu. Aslında konsantrasyonda da sıkıntımız vardı. Onlar bizden çok daha iyi konsantre olmuşlardı. Dönen ikinci topların hepsini aldılar. Zaman zaman oyunun dışında kaldık. Geri dönüşlerde geç kaldık. Zaten bunları bekliyorduk. Bütün bunları göz önünde bulundurarak bundan sonraki hazırlıklarımızı daha ciddi bir şekilde devam ettirmemiz lazım. Paraguay ile oynadığımız maçtan iyi bir ders aldığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Paraguay Teknik Direktörü Victor Genes ise, şöyle konuştu;
"Bu tür maçları kazanmak önemli. Gol yemediğimiz için çok memnunun. Böyle maçlarda gol yememek güzel. Hedefim toplu halde defans yapan ve aynı şekilde hücuma çıkan bir takım oluşturmak. Bugün de bunun sonucunu aldık. Güzel bir maç oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...