Tuzlaspor - G.Saray maçına damga vuran olaylar

Düzenleyen:
Tuzlaspor - G.Saray maçına damga vuran olaylar

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. haftasında Tuzlaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçta çok çarpıcı anlar yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor - Galatasaray maçında eşine ender rastlanan olaylar yaşandı.

İşte maçta çarpıcı detaylar...

GALATASARAY ŞOKU YAŞADI!

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Tuzlaspor, 2. yarıda Galatasaray karşısında art arda attığı gollerle rakibine büyük şok yaşattı. 51'de Arif, 53'te Tuncay ve 58'de Ozan'ın kaydettiği gollerle Tuzlaspor, 7 dakikada 3 gol buldu.

MAÇTA KARTLAR HAVADA UÇUŞTU!

Galatasaray'da Chedjou rakibinin bacağına bilinçli şekilde mücadelede bulununca 56.dakikada direkt olarak kırmızı kart gördü. 61. dakikada ise Yasin Öztekin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Tuzlaspor'dan ise Doğan Ateş 71. dakikada çift sarı karttan takımını yalnız bıraktı. Öte yandan maçta tam 8 sarı kart çıktı.

AYHAN'DAN YASİN'E TEPKİ!

Maçta kırmızı kart gören Yasin Öztekin, saha kenarına doğru geldiği sırada Ayhan Akman'ın tepkisi ile karşılaştı. Ayhan Akman, rakibine kontrolsüzce girerek takımını 10 kişi bırakan Yasin'i sert biçimde uyardı.

KEREM ÇALIŞKAN SÜRPRİZİ

Galatasaray teknik direktörü Riekerink, Tuzlaspor karşısında kadroda rotasyona giderken büyük bir sürprize imza attı. Hollandalı teknik adam as oyunculardan Nigel de Jong, Yasin Öztekin ve Bruma'ya görev verirken, forvet pozisyonunda ise 19 yaşındaki Kerem Çalışkan'a ilk 11'de yer verdi.

GALATASARAY'DA SAKATLIK ŞOKU!

Galatasaray'da Cavanda 30.dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Cavanda'nın adelesinde çekme olduğu belirtilirken Angolalı oyuncunun yerine Carole dahil oldu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI!

Tuzlaspor-Galatasaray karşılaşmasına futbolseverlerin ilgisi düşük oldu. Tuzla Belediye Stadı'nın ışıklandırmasının yeterli olmaması nedeniyle 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan müsabakada tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Müsabakayı az sayıda Tuzlaspor ve Galatasaray taraftarı takip etti.

MUSLERA, SELÇUK VE SABRİ YOK!

G.Saray'da yedeklerde Eray İşcan, Eren Derdiyok, Sneijder, Hakan Kadir Balta, Carole, Gökay Güney ve Birhan Vatansever yer alırken tedavileri süren Serdar Aziz, Kolbeinn Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Lukas Podolski'nin yanı sıra Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu maç kadrosuna alınmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...