Tütüneker "Hakem kırmızı kart vermeyebilirdi"

Tütüneker "Hakem kırmızı kart vermeyebilirdi"

SPOR Haberleri

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Uğur Tütüneker, 1-1 beraberlikle biten Sivasspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, rakibin gördüğü kırmızı karttan sonra daha etkili olmaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "İstediklerimizi yapabilsek galip gelebilirdik. Özellikle kırmızı karttan sonra. Tabi o kart tartışılır. Var mı, yok mu ama hakem öyle karar verdi. 10 kişi kaldıktan sonra azıcık daha baskılı, daha hızlı pas yapıp hücumda daha etkili olmamız gerekiyordu. Kırmızı karta kadar iyi mücadele vardı. Sivasspor'un bize göre biraz daha fazla pozisyona girdiğini söyleyebilirim. Sonuçta deplasmandan 1 puan iyi denebilir. 10 kişi kaldıktan sonra daha etkili olabilirdik ama olmadı." dedi. Kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de, "Hakem o pozisyonda kırmızı vermeyebilirdi ama verdi. Orada aham şaham bişey yoktu ama topu oyuncunun yüzüne fırlattı. Eğer bunun gereği kırmızı kart ise kırmızı karttı. Yapılacak bir şey yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...