Tutmayın Demba Ba'yı... Demba Ba 'Kupayı ben kaldıracağım'

Tutmayın Demba Ba'yı... Demba Ba 'Kupayı ben kaldıracağım'

SPOR Haberleri

Demba Ba arkadaşlarıyla yaptığı yemekli toplantıda şampiyonluk sözü verdi. Demba ba, "Kupayı ben kaldıracağım. Sakın kimse beni tutmasın" diye konuştu

Demba Ba, sezon sonu için iddialı bir açıklamada bulundu. Beşiktaş'ta pazar günü yapılan yönetim ve teknik heyet yemeğinin ardından, futbolcular da bir araya geldi.Siyah-Beyazlı oyuncular takım yemeğinde, şampiyonluğun uzak olmadığını ve kalan 8 maçı da kazanacak güçte ve seviyede o lduklarını ifade ettiler.Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada, bu sezon şampiyonluğu en çok hak edenin kendileri olduğunu belirterek, "En güzel cevabı sahada vererek hedefe varmalıyız" ifadesini kullandı.

"BİZDEN İYİSİ YOK!"
Yemeğin bombasını Demba Ba patlattı. Senegalli oyuncu, "Şampiyon olunca kupayı ben kaldıracağım, sakın kimse beni tutmasın. Herkes kim olduğumu görecek. Bizden iyisi yok" ifadesini kullandı.


Kaynak: nbsp;Takvim


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...