Türkiye’ye Paris gibi üzülmediniz

Düzenleyen:
Türkiye’ye Paris gibi üzülmediniz

SPOR Haberleri

"İnsan her yerde insandır. Hangi ülkede olursa olsun, terörizme verilen cevap aynı olmalıdır"

Milli futbolcumuz Arda Turan Katalan gazetesi ARA'ya verdiği röportajda Avrupa'ya insanlık dersi verdi. Paris ve Brüksel saldırılarından üzüntü duyduklarını söyleyen Arda, "Ama sadece bir şey denilebilir. Paris'teki terör saldırısına verilen tepkiler, Ankara'dakiyle aynı olmadı. Bir problemi nasıl çözebiliriz diye konuşmak yerine, insanlar aynı olaya farklı karşılıklar verdi. Paris'te ölen bir insanla, Ankara ve İstanbul'da patlayan bir bombaya ya da Türkiye'de olanlara karşı duyulan üzüntü aynı olmadı" derken, "Avrupalılar ne zaman bir sorunla karşılaşsalar her şeyi mükemmel gibi gösteriyorlar ama bu Türkiye'de, Afrika'da ya da dünyanın başka yerinde olursa farklı tepki veriyorlar. Oysa, insanlar dünyanın her yerinde aynıdır. Hangi ülkede olursa olsun, terörizme verilen cevap aynı olmalıdır" sözlerini kullandı.  
El Clasico özel
El Clasico için de konuşan Arda, "Her türlü durumda, o maç benim için özel olacak çünkü ilk. Ama bu sadece bir futbol maçı. Yenilsek de hayat aynı şekilde devam edecek. Her geçen gün iyiye gidiyorum ve kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim diye düşünüyorum" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...