Türkiye'ye gelen Sneijder, unutamadığı maçı yeniden anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye'ye gelen Sneijder, unutamadığı maçı yeniden anlattı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye geldi. GS TV'ye konuşan Hollandalı yıldız, Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynadıkları maçı unutamadığını açıkladı.

İstanbul'da oynanacak Manchester City - Inter Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gelen Wesley Sneijder,  Galatasaray'ı ziyaret etti.

Uzun bir aradan sonra Nef Stadı çimlerine yeniden çıkan ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen Sneijder, GSTV'ye yaptığı açıklamada, "Burada inanılmaz anlar yaşadım. Takım otobüsüyle geldiğim tünelden içeri girdiğim zaman hissettiklerimi yeniden hatırladım. Taraftarlarımızın beni karşılamasıyla o anlar hafızamda canlandı." dedi.

Türkiye'ye gelen Sneijder, unutamadığı maçı yeniden anlattı

SNEIJDER: ÇOK İSTEDİM AMA GELEMEDİM

Fenerbahçe ile oynanan maça gelemediği için üzgün olduğunu söyleyen Sneijder, "Şampiyonluk maçında burada olamadığım için üzgünüm. Fenerbahçe maçında burada olmak çok istedim ama Hollanda'da çekimim olduğu için gelemedim. Fenerbahçe maçında oynayan ve gol atan bir oyuncu olarak dünya üzerindeki derbilerin en büyüklerinden biri bence. O maçta gol atmak insanı bulutların üzerinde yaşıyormuş gibi hissettiriyor. Ortada bir kupa varsa o kupayı öncelikli olarak hak eden Galatasaray'dır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye gelen Sneijder, unutamadığı maçı yeniden anlattı

SNEIJDER: BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMIYORUM

İstanbul'da yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde eski takımlarından Inter'i desteklediğini belirten Sneijder, "Atatürk Olimpiyat Stadı çok güzel şekilde hazırlanmış. İstanbul bu finale ev sahipliği yapmayı sonuna kadar hak ediyor. Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız ve kazandığımız maçı hatırladım. Tekrar İstanbul'da olmak bana kendimi müthiş hissettirdi." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...