Türkiye'nin en akıllı stadı

Türkiye'nin en akıllı stadı

SPOR Haberleri

Timsah Arena, görsel güzelliğinin yanı sıra saha zemini ile de çok konuşulacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişilik yeni stadyumda, en ağır kış şartlarında bile saha zemininde sıkıntı yaşanmayacak. İnşaatın mekanik projesini hazırlayan firmanın genel müdürü Hamit Mutlu, "Gerek drenaj, gerekse alttan ısıtma sisteminde son teknolojiyi uygulayacağız. Çok karlı havalarda ve kar tutması, buzlanma gibi durumlarla karşılaşılmayacak. Bu stat görsel güzelliğinin yanı sıra zemini konusunda da adından söz ettirecek" dedi. Hazırladıkları projede biriken yağmur sularının değerlendirilmesini de düşündüklerini anlatan Mutlu, "Çatı sularını bodrum katında 2 noktada 2 bin 500 tonluk su deposuna alıp tekrar bu suları saha sulamasında kullanacağız" diye konuştu.Almanya'da 2 stadı, Türkiye'de de Şükrü Saracoğlu ve TT Arena'yı gezdik. Mekanik bazda bizim burada oluşturduğumuz sistemlerle onların mevcut sistemleri arasında dağlar kadar fark var" sözlerini kullandı.


Kazım kadro dışı
Geçtiğimiz haftalarda taraftarlarla arası açılan Kazım, Daum'un raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Bursaspor'dan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz yapmış olduğu toplantıda teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda Colin Kazım Richards'ın kadro dışı bırakılmasına karar vermiştir" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...