Türkiye Romanya maçında ilk gol geldi

Türkiye Romanya maçında ilk gol geldi

SPOR Haberleri

A Milli Takımımız, 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda bu akşam deplasmanda Romanya ile karşılaşıyor. İlk gol Türkiye'den geldi.

22' G OOOOOOOOOOOOOOOOOOO L - Burak Yılmaz, Türkiye adına kafa ile golünü attı.
22' Ceza sahasına doğru Caner Erkin ortasını yapıyor.
21' Umut Bulut rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Dorin Goian.
21' Mehmet Topal rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ovidiu Stefan Hoban.
21' Mehmet Topal rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mihai Pintilii.
20' Topu uzaklaştıran Razvan Rat.
20' Ceza sahasına doğru Gökhan Töre ortasını yapıyor.
20' Topu uzaklaştıran Ciprian Anton Tatarusanu.
20' Köşe vuruşu için Selçuk İnan topun başında, Türkiye adına korneri şimdi kullandı.
20' Dorin Goian rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak.
19' Sol kanattan gelişen atağımızda Caner, ceza alanına sert bir orta kesti ve gelen topu Romanya savunması kornere gönderdi.
18' Etkili gelişen atağımızda sağ kanattan Gökhan Gönül, kale sahası içine yerden ortasını gönderdi ama Burak'tan önce kaleci topun sahibi oldu.
17' Rakip yarı alanda baskıyla topu kazandık ve Arda pasını sol çaprazdan ceza alanına hareketlenen Umut'a gönderdi ama Umut, rakibinden sıyrılamadı.
16' Etkili gelişen Romanya atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Volkan, rakip forvetle birlikte topa yükseldi ama Rumen oyuncudan seken top ceza alanı dışındaki Tanase'ye geldi. Tanase topu kaleye gönderdi ve Caner son anda çizgi üstünde topun kaleye girmesini engelledi. Ardından Volkan topun sahibi oldu.
14' Sağ kanattan gelişen Romanya atağında ceza alanına yapılan yüksek ortada kalecimiz Volkan çıkıp yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.
13' Milli takımımız son dakikalarda rakip yarı alanda baskılı bir oyun oynuyor ve Romanya kendi yarı alanına çekilmiş durumda.
12' Paslaşılarak kullanılan serbest vuruştan sonra Milli takımımız hazırlık pasları yaptı ve Caner, ceza alanı dışından sol çaprazdan şutunu çekti ama top kalecinin üstüne gitti.
11' Romanya yarı alanında topla buluşan Umut, rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
10' Gelişen kontra atağımızda Umut'un ara pasında Romanya kalecisiyle karşı karşıya kalan Burak, vuruşunu yaptı ama top kaleciden döndü.
9' Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan Töre, ceza alanına hareketlenen Burak'e ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.
8' Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu uzaklaştırdı.
7' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen top uzak direk yakınlarında Caner'in önünde kaldı. Caner ve Volkan arasında çıkan anlaşmazlıktan Marica araya girip vuruşunu yaptı ama Volkan topu kornere gönderdi.
6' Sol kanattan gelişen Romanya atağında Stancu, son çizgiye kadar inip ortasını yapmak istedi ama savunmamıza çarpan top kornere gitti.
5' Romanya Milli takımı karşılaşmanın ilk dakikalarında baskılı oynamaya çalıştı ama Milli takımımız oyunda dengeyi kurmaya başladı.
4' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunmamız uzaklaştırdı. Ardından sağ kanattan bir orta daha yapıldı ve kafa vuruşunda top kalecimiz Volkan'da kaldı.
3' Kullanılan serbest vuruşta Torje, topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama baraja çarpan top kornere gitti.
2' İlk atak Romanya'dan geldi. Marica, savunmamızın arkasına sarktı ve Semih'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı. Karar serbest vuruş.Semih sarı kart gördü.
1' Kritik Romanya maçı başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...