Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Düzenleyen:
Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalde, Fatih Karagümrük, Gaziantep FK, Kayserispor, Sivasspor, Antalyaspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Beşiktaş mücadele edecek.

İşte çeyrek final eşleşmeleri;

Trabzonspor-Antalyaspor
Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük
Aytemiz Alanyaspor-Gaziantep FK
Beşiktaş-Kayserispor

Trabzonspor - Antalyaspor eşleşmesinin galibi, Beşiktaş - Kayserispor eşleşmesinin kazananıyla yarı finalde karşılaşacak.

Alanyaspor - Gaziantep eşleşmesinin galibi ise Sivasspor - Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ÇEYREK FİNAL TEK MAÇ ELEME USULÜ

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI 1-2 VE 3 MART'TA BAŞLAYACAK

Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final ilk maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final ikinci maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...