Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının programı açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının programı açıklandı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının programı belli oldu. Deprem nedeniyle Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndan çekilen Gaziantep FK ile eşleşen Sivasspor, 3-0 galip sayılarak direkt yarı finale yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 4, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde oynanacak.
TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final programını açıkladı. Buna göre çeyrek final maçları 4, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde oynanacak.

SİVASSPOR HÜKMEN GALİP SAYILDI

Gaziantep FK'nın deprem felaketi sonrası ligden çekilmesi nedeniyle Gaziantep FK - DG Sivasspor mücadelesi oynanmayacak ve Sivas temsilcisi hükmen galip (3-0) sayılacak. Yarı final birinci maçları ise 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde yapılacak olup, rövanş müsabakaları ve final karşılaşmasına ilişkin tarih ise daha sonra ilan edilecek.

 

TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

4 Nisan Salı

20.30 Ankaragücü - Trabzonspor

5 Nisan Çarşamba

20.30 Galatasaray - Medipol Başakşehir

6 Nisan Perşembe

20.30 Fenerbahçe - Kayserispor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...