Türkiye İtalya maçı tribünlerinden renkli kareler geldi

Düzenleyen:
Türkiye İtalya maçı tribünlerinden renkli kareler geldi

SPOR Haberleri

EURO 2020’nin açılış karşılaşması İtalya ve Türkiye arasında yapıldı. Roma Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşen müsabakayı izlemeye gelen taraftarlar tribünlerde renkli görüntülere sahne oldu.

A Milli Takımımız EURO 2020'nin ilk maçında İtalya ile karşılaştı. Roma Olimpiyat Stadı’ndaki maçtı tribünlerden ve kurulan dev ekranlardan takip eden taraftarlar renkli görüntülere neden oldu.

Pandemi nedeniyle uzak kaldıkları bu heyecana kavuşmanın sevinci gözlerinden okunan futbolseverler takımlarını tutkuyla destekledi.

ROMA'DA İTALYA TAKIMINI ISLIKLANDI
Roma Olimpiyat Stadında devam eden maçta milli takımımızı destekleyen gurbetçilerimizin İtalyan seyircisi karşısındaki ıslıklı desteğinin yanında kimi izleyicilerin garip maskeleri de dikkat çekti.

BIYIKLI MASKE
Bir gurbetçi gurubu, pandemi nedeniyle uzun süredir takmak zorunda olduğumuz maskeye yeni bir boyut kazandırdı.

Türklerle özdeşleşen bıyığı maskelerine iliştiren gurbetçilerimiz kafalarına taktıkları fesle de bütün bir görüntü oluşturarak Osmanlı motiflerini sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...