Türkiye, Dünya'da 6. oldu

/ Kaynak: AA
Türkiye, Dünya'da 6. oldu

SPOR Haberleri  / AA

7. Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu Dünya Basketbol Şampiyonası'nda, Polonya'ya 76-59 yenilen Türkiye 6.oldu.

Ankara Spor Salonu'ndaki final maçlarıyla sona erecek şampiyonada Türkiye, 5'incilik maçında Polonya ile karşılaştı. Karşılaşmanın 1. periyodu 14-14 berabere tamamlandı. Devre arasına üstün giren taraf 34-29 Türkiye olurken, 3. periyot 50-42 Polonya'nın üstünlüğüyle geçildi. Maçı 76-59 kazanan Polonya, dünya 5'incisi oldu. Türkiye ise tarihinde ilk kez katıldığı şampiyonayı 6. sırada tamamladı. Polonyalı Michael Sosin, Alper Tuğrul Ünlütürk ve Murat Arıkanlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Türk Milli Takımı'ndan Tanju İncedemir 22, Doğan İncedemir de 19 sayı üretti. Polonya ekibinden Patriyk ise 26 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.Şampiyona, Yunanistan ile Avustralya arasındaki 3'üncülük ve Portekiz ile Fransa arasındaki final maçlarıyla sona erecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...