Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’na sayılı günler kaldı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’na sayılı günler kaldı!

SPOR Haberleri

Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’na sayılı günler kala heyecan artıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bolu Valiliği iş birliğinde Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası Yıldızlar-Masterlar 9 Temmuz Pazar günü Bolu’da başlayacak.

Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bolu Valiliği iş birliğinde, Yıldızlar-Masterlar 9 Temmuz Pazar günü Bolu’da başlayacak.

Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’na sayılı günler kaldı!

Yıldızlar-Masterlar Şampiyonası 9 Temmuz Pazar günü start alacak. Çakmaklar Çamlığı mevkii, Offroad yarışma alanında gerçekleşecek olan şampiyona için 8 Temmuz Cumartesi günü, Karaçayır Spor Kompleksi’nde numara dağıtımı ve resmi antrenman yapılacak. Masterlar uzun parkur, U17,U15 ve U12 kategorisindeki yarışlar 9 Temmuz Pazar günü offroad yarışma alanında başlayacak. Ödül töreni yarışların ardından saat 14.00’ te gerçekleştirilecek.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...