Türkiye Avustralya'yı yendi, Fransa'yla eşleşti

Türkiye Avustralya'yı yendi, Fransa'yla eşleşti

SPOR Haberleri

Avustralya ile karşı karşıya gelen U20 Milli takımımız rakibini 2-1 mağlup ederek grubu 2. sırada tamamlayarak Fransa'nın rakibi oldu.

U20 Milli takımımız zorlanmasına karşın grubundan çıkmayı başardı. Avustralya ile karşı karşıya gelen ay yıldızlılar vasat bir oyun sergiledikleri maçta rakibini 2-1 mağlup ederek Kolombiya'nın arkasından grubu 2. sırada tamamlayarak Fransa'nın rakibi oldu. nbsp;Maçın ilk yarısında iki takım da etkisiz bir görüntü verirken devreye de 0-0'lık eşitlikle gidildi. nbsp;2. yarıda ise Avustralya iyi başlayan taraf olurken, 52.dakikada Jamie Maclaren'in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu gole ise millilerimizin cevabı gecikmedi. 54. dakikada Hakan'ın attığı nefis golle müsabakaya eşitlik geldi. nbsp;Maçın bundan sonraki bölümlerinde ise iki takımda istenilen atakları geliştiremezken, 87. dakikada Okan Yokuşlu'nun mükemmel golüyle milliler öne geçti ve maçı da 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından puanını 6 yapan millilerimiz grubunu 2. tamamlayarak Fransa'nın rakibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...