Türk futbolunda yılın olayı! Kalecinin dili boğazına kaçtı! Hakem son saniyede hayat kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un kalecisi Emircan Seçgin, İnegölspor ile oynanan maçta talihsiz bir an yaşandı. Takım arkadaşıyla çarpışan Seçgin'in dili boğazına kaçtı. Hakem Onur Bingöl’ün müdahalesiyle büyük tehlike önlendi

TFF 2. Lig’in 12. haftasında İskenderunspor, evinde konuk ettiği İnegölspor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 36.dakikasında yaşanan olay taraftarlara korku dolu anlar yaşattı.

Ev sahibi ekibin 21 yaşındaki kalecisi Emircan Seçgin, takım arkadaşıyla çarpışınca dili boğazına kaçtı.

Maçın hakemi Onur Bingöl, koşarak yanına gidip, yaptığı müdahaleyle Emircan’ın boğazına kaçan dilini çıkardı. Genç kaleci ambulansla, tedbiren hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrolün ardından Emircan’ın takımın tesislerine döndüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Türk futbolunda yılın olayı! Kalecinin dili boğazına kaçtı! Hakem son saniyede hayat kurtardı
TFF GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Türkiye Futbol Fedrasyonu, İskenderunspor - İnegölspor maçında dili boğazına kaçan İskenderunspor'un kalecisi Emircan Seçgin için geçmiş olsun paylaşımı yaparak şu ifadelere yer verdi:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün İskenderunspor A.Ş. ile İnegölspor arasında oynanan müsabakada takım arkadaşı ile çarpışması sonucu hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen kaleci Emircan Seçgin'e ve İskenderunspor A.Ş. camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 7 Ocak Stadı'ndaki maçta dili nefes borusuna kaçan Emircan Seçgin'e anında ilk müdahaleyi yaparak nefes borusunu açan ve büyük bir tehlikeyi önleyen orta hakemimiz Onur Bingöl'ü de tebrik ediyoruz.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...