Turgay Demirel: 7. maça gelince mi şaibe oldu?

Turgay Demirel: 7. maça gelince mi şaibe oldu?

SPOR Haberleri

TBF Başkanı Turgay Demirel, final serisinde yaşananlarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın sahaya çıkmamama kararını anlamadığını belirten Demirel, "Daha 6. maç oynanmadan Galatasaray'ın eski sporcularıyla 7. maça çıkmayacaklarının haberini gönderdiler. Oysa her türlü güvenlik tedbirini almıştık. 'Can güvenliğimiz yok' demek bana pek mantıklı gelmedi. Başkan Ünal Aysal bana salonun boşaltılmaması halinde maça çıkmayacaklarını söyledi. Hakem değişikliği konusuna gelince, maçtan saatler önce 'hakemleri değiştirin' desem Federasyon olarak yanlış yapmış olurduk. Final serisinin 7. maçına gelince mi hakemler şaibeli oldu? Hakem eleştirileri çalınan minareye kılıf uydurma çabasıdır" dedi.
6 ay sonra ben yokum
Sınavdan en başarılı geçenlerin sporcular olduğunu belirten Demirel "Bütün bu olaylar sporcuların emeğinin önüne geçmiştir. Kulüp yöneticileri fazla konuşma alışkanlığı kazanmışlar. Tanımıyorsanız neden maçlara çıkıyorsunuz diye sorulur. Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin federasyonun her kararını beğenme zorunluluğu yoktur. Aysal'la konuşmamda istifam güdeme gelmedi. Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'ndan sonra görevimi bırakacağım. Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman'dır" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...