TUR'da geri sayım

Düzenleyen:
TUR'da geri sayım

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TUR 2016 öncesi sporculara başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Nisan-1 Mayıs arasında düzenlenecek 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın tanıtımına katıldı. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, sporculara, takımlara ve ülke temsilcilerine başarı diledi. 1963'te Marmara Turu adıyla başlayan organizasyonun 1965'te uluslararası statüye kavuştuğunu ve 1966'da ise Cumhurbaşkanlığı himayesine alındığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor insanlığın ortak dilidir. Farklı dilleri konuşan, farklı renklere sahip, farklı inançlardan, farklı kültürlerden insanların aynı amaç doğrultusunda bir araya gelmesi, aslında dünyadaki diğer sorunların çözümü için de bize yol gösteriyor" diye konuştu.
Tanıtıma büyük ilgi
Tören öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gazeteciler ve sporcuların da bulunduğu grup, bisikletleriyle tanıtım turunun düzenlendiği alana geldi. Tanıtım turuna bazı milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile çok sayıda milli sporcu ve basın kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...