Tünelin ucu Terim'le aydınlanıyor

Tünelin ucu Terim'le aydınlanıyor

SPOR Haberleri

Fatih Terim önderliğinde Kayseri'de Andorra ile karşılaşan Milli Takımımız, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un hat-trick yapmasıyla ümitlendi.

2014 Brezilya yolunda umutların dibe vurduğu anda 'futbolun ustası' Fatih Terim göreve geldi; Andorra'yı farklı geçen A Milliler, 'Umut' tazeledi. Gözlerin Kadir Has Stadı'nda kulakların Bükreş'te olduğu gecede, istekli oyunu, Umut Bulut'un üçlemesi, Burak Yılmaz ve Arda Turan'ın golleri süsledi. Terim yönetiminde imkansız geri dönüşlere imza atmaya alışan Türkiye, salı günü Romanya'da üç puanı alırsa tünelin ucu aydınlanıyor! Terim yönetimindeki G.Saray'da 3 haftada sadece 1 maçta 11 dakika süre alabilen Umut Bulut, ay-yıldızlı forma altında coştu. Doğduğu Kayseri'de ilk kez milli formayla sahaya çıkan Umut üç gol birden attı. Kariyerinde üçüncü kez hat-trick yapan G.Saraylı yıldız, Milli Takım adına ise ilk kez bir maçta üç gol attı. Umut karşılaşma sonrası, "Terim'in kenarda duruşu bile galibiyete yetti" diye konuştu. nbsp;
Almanya ile Türkiye arasında büyük bir rekabete yol açan Hakan Çalhanoğlu dün resmen A Milli Takım oyuncusu oldu. Hamburg forması giyen 19 yaşındaki genç yıldız maç sonu, "Hayal ettiğim yerdeyim. Sahaya girmeden önce dua ettim. Burada oynamak gurur verici. Almanya Milli Takımı'na bir kez gittim, çok soğuktu. Maç sonrası bir çay kahve bile içmiyorlardı. Burada abilerim sağolsunlar bana sahip çıktılar" dedi. Fatih Terim 1423 gün sonra A Milli Takım'ın başında maça çıktı. 14 Ekim 2009'da Bursa'da Ermenistan'ı 2-0 yenip görevi bırakan Terim, 3 yıl sonra Kayseri'de görev başındaydı. Terim Kayseri'deki 3. milli maçından da zaferle ayrıldı. A Milli Takım, en son 2006 yılında Moldova karşısında 5 farka ulaşırken, ay-yıldızlılar 7 yıl aradan sonra Andorra karşısında bu farka tekrardan ulaştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...