Tunç Fındık, Türkiye ile zirveye çıkacak

Tunç Fındık, Türkiye ile zirveye çıkacak

SPOR Haberleri

Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı dağcılarından olan TUNÇ FINDIK'a sponsor olan gazeteniz Türkiye ünlü dağcımız ile 14x8 binlik dağları birlikte aşacak.

Tunç Fındık, ülkemizin en önemli dağcısı... Şimdiye kadar -ikisi Everest olmak üzere- 9 kez 8 bin metrenin üzerindeki dağların zirvesinde Türk bayrağını dalgalandıran Tunç'un hedefi kalan 6 zirveyi de tamamlayarak, dünyada bu seriyi tamamlamış olan 33 dağcının arasına ismini yazdırmak. Tunç Fındık'ın basın sponsoru olan Türkiye'nin hedefi, gazetemizin flamasını dünyanın en yüksek zirvelerine taşırken, sizlere de bu tırmanışın heyecanını herkesten önce aktarmaktır. Haziran ayının 7'sinde 9'uncu zirve olan Nanga Parbat'a nbsp;(8125 metre) tırmanacak olan Tunç, nbsp;Türk bayrağı ile birlikte Türkiye nbsp;Gazetesi'nin flamasını da zirveye nbsp;dikecek. Ünlü dağcımızla zirveleri nbsp;birlikte aşmak üzere 3 yıllık Basın nbsp;Sponsorluğu anlaşması yapıldı.
ŞİMDİ DAHA GÜVENDEYİM
Sponsorluk anlaşması için gazetemizi ziyaret eden Tunç Fındık, Türkiye Gazetesi Genel Müdürü Mustafa Asım Gök ve nbsp;İhlas Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tokdemir'in huzurunda sponsorluk anlaşmasını imzaladı. İmza sonrası konuşan ünlü dağcımız, "Medya sponsorluğu ve iletişim anlamında büyük sıkıntılarım vardı. Türkiye Gazetesi'nin bu anlamda yanımda olması benim için çok önemliydi. İnşallah 8 bin metrenin üzerinde kalan 6 zirveyi de birlikte aşarız. Tırmanış öncesi büyük bir motivasyon kazandım. Türkiye ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi. Genel Müdür Gök ise, "Tunç bizim zirvelerdeki gözümüz, kulağımız olacak. Oralarda Türk bayrağı ile birlikte bizim bayrağımızın dalgalanacak olması çok anlamlı. İki tarafa da nbsp;
hayırlı olsun" diye konuştu.
nbsp;Tunç Fındık, Türkiye ile zirveye çıkacak

HAYIRLI OLSUN
Tunç Fındık'la yapılan basın sponsorluğu anlaşmasında Genel Müdür Mustafa Asım Gök, İhlas Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tokdemir ve yazarımız Hüsamettin Acar hazır bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...