TT Arena'da yırtık file son anda farkedildi

TT Arena'da yırtık file son anda farkedildi

SPOR Haberleri

Galatasaray-Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce yırtık olan file yardımcı hakemin gözünden kaçmadı.

Bundesliga'da delik olan yan ağlardan kaleye giren topun gol olarak değerlendirildiği Hoffenheim-Bayer Leverkusen maçının ardından Galatasaray-Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce yırtık olan file yardımcı hakemin gözünden kaçmadı. Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde yardımcı hakem tarafından, Galatasaray file bekçisi Muslera'nin koruyacağı kale ağının üst bölümünde açılmaya neden olabilecek bir sorun tespit edildi.

Ağın sorunlu bölümü, kenardan getirilen bantla sarıldı ve mücadele bu mini onarımın ardından başladı.

Maç öncesi yaşanan bu durum, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) delik olan yan ağlardan kaleye giren topun gol olarak değerlendirildiği dünkü Hoffenheim-Bayer Leverkusen maçını akıllara getirdi.

AYHAN AKMAN'A PLAKET

Galatasaray'ın iç saha maçlarında düzenlenen "Galatasaray efsanelerini anıyor, Türk Telekom dünyaya duyuruyor" organizasyonunun Kardemir Karabükspor maçındaki konuğu Ayhan Akman oldu.

Sarı-kırmızılı formayı aralıksız 11 sezon terleten ve 2011-2012 sezonu sonunda futbolu bırakan Ayhan Akman'a, Kardemir Karabükspor maçı öncesi düzenlenen törenle kulüp eski yöneticilerinden Sinan Kılıç tarafından plaket verdildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...