TT Arena'da tartışma yaşatan 3 pozisyon

Düzenleyen:
TT Arena'da tartışma yaşatan 3 pozisyon

SPOR Haberleri

TT Arena'da Galatasaray ile Bursaspor arasındaki maçtaki tartışmalı pozisyonlar oldukça konuşuldu.

TT Arena'da tartışma yaşatan 3 pozisyon  Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Spor Toto Süpe Lig'de Bursaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray 14. dakikada 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-kırmızılı oyuncular, Kubilay Kanatsızkuş'un attığı gole ofsayt itirazlarında bulundu.

Batalla'nın getirdiği top, ceza sahasındaki Kubilay'a geldi. Kubilay, Muslera ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ancak Galatasaraylı oyuncular pozisyondan sonra hakeme yoğun bir şekilde itirazlarda bulundu. Barış Şimşek ofsayt itirazlarını haksız buldu ve orta noktayı gösterdi.

LİG TV PİEROSU'NA GÖRE POZİSYON 33 CM OFSAYT

TT Arena'da tartışma yaşatan 3 pozisyon

Bu pozisyonun kısa süre sonrasında, Bruma'nın ceza sahası dışındaki şutu Kubilay'dan geri döndü. Galatasaraylı oyuncular bu pozisyonda da hakeme penaltı itirazında bulundu. Ancak hakem Barış Şimşek devam kararı verdi.

TT Arena'da tartışma yaşatan 3 pozisyon

Öte yandan Galatasaray'da Serdar Aziz'in Bursaspor ceza sahası içerisinde yerde kaldığı bir pozisyonda maçtaki tartışılan anlardan biri oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...