TT Arena'da polise müthiş destek vardı, duygusal anlar yaşandı

Düzenleyen:
TT Arena'da polise müthiş destek vardı, duygusal anlar yaşandı

SPOR Haberleri

Galatasaray-Gaziantep maçına “terörü” lanetleyen ortak pankartla çıkan hakem ve oyuncular, görevli polislere çiçek verdi

Beşiktaş-Bursa maçı sonrası hain saldırı yaşanmıştı. Türkiye tek ses, tek yürek olup teröre büyük tepki koyarken Galatasaray-Gaziantepspor maçında duygusal anlar yaşandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi “Vatan sana canım feda”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Polise uzanan eller kırılsın” tezahüratları yaptı. Maçta görevli polisler tribune çağrıldı. Sadece Galatasaraylılar değil rakip Gaziantepspor taraftarı da bu desteğe katıldı. 
TT Arena'da polise müthiş destek vardı, duygusal anlar yaşandı
Kaptan polisi tribüne götürdü

Galatasaray ve Gaziantepsporlu futbolcular ile maçın hakemleri  mücadeleye “Terörü lanetliyoruz”pankartı ile çıktı. Tribünlerde büyük Türk bayrakları açıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep bir ağızdan ve daha bir gün söylendi. Hakemler ve iki takım oyuncuları ellerinde çiçekleri polis memurlarına verdi. İki takım oyuncuları hep beraber tribünleri selamlarken Galatasaray taraftarı “Selçuk polisi buraya getir” tezahüratı yaptı. Kaptan da bir polis memurunu alıp tribune götürdü. Tribünler “Şehirler ölmez, vatan bölünmez” sloganı attı. 
TT Arena'da polise müthiş destek vardı, duygusal anlar yaşandı
BİRİZ; BİRLİKTEYİZ, SİZİNLEYİZ...
Maç ziyade maç öncesi yaşananlar daha önemli ve anlamlıydı… Türk insanı zor gününde nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olacağını eylem ve söylemleriyle gösterdi. Futbolun aktörleri tek ses tek yürek polislerimize destek verdi. Çiçekler, pankartlar, tezahüratlar “Biriz, biniz ve milyonlarız. Hep bir ve birlik içerisinde olacağız” sözünü belgeler özellikteydi.
TT Arena'da polise müthiş destek vardı, duygusal anlar yaşandı
SELÇUK İNAN POLİSİ TRİBÜNE GÖTÜRDÜĞÜ O ANLARI ANLATTI
Hayatımın en uzun mesafesi
“Resmen Elim ayağım boşaldı. O mesafeyi koşup bitiremedim” 

Selçuk İnan gecenin en anlamlı hareketine imza attı TT Arena’da. Taraftar maç başlamadan az önce görevli olan bir çevik kuvvet polisini kaptandan kale arkası tribüne getirmesini istedi. Bunun üzerine polisin yanına giden Selçuk birlikte taraftara koştu ve çevik kuvvet mensubuna sarıldı. İşte maç sonrası o anları anlatan G.Saraylı futbolcu, “Elim ayağım boşaldı. O mesafeyi koşup bitiremedim. Hayatımın en uzun mesafesiydi” sözlerini kullanırken duygu doluydu. Futbol konuşmak istemediğini belirten kaptan, “Ne desek boş. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Çok büyük üzüntü yaşıyoruz” dedi.

Gökhan rekor kırdı
G.Antep file bekçisi Gökhan Değirmenci dün üç gol yedi ama tam 12 kurtarış yaparak bu sezon Süper Lig’de bir maçta en fazla kurtarış yapan kaleci oldu. 27 yaşındaki file bekçisi özellikle 2. yarıda inanılmaz kurtarışlar yaparak parmak ısırttı.

Özbek: Acı içindeyiz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hain saldırıyla ilgili olarak, “Şehit olan güvenlik görevlilerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Vahim olay tüm camiamızı ve ülkemizi büyük bir acıya boğdu. Allah milletimize sabır versin. Şehitlerimizin mekanı cennet ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...