TT Arena'da büyük olay!

TT Arena'da büyük olay!

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçı sonrası paralarını alamayan özel güvenlikçiler ile kulübün güvenlikçileri karşı karşıya geldi.Bir eylemci sara krizi geçirince panik yaşandı

Galatasaray-Kasımpaşa maçı sonrası Türk Telekom Arena'da istenmeyen olaylar yaşandı. Birkaç maçtır paralarını alamayan özel güvenlikçiler, sarı kırmızılı kulübün yetkilileriyle görüşerek alacaklarını istedi. Yetkililerin verdiği "Paranızını en kısa sürede ödeyeceğiz" cevabından tatmin olmayan güvenlikçiler, tribünden inip sahaya girmek istedi. Ancak bu sefer Galatasaray Kulübü'nün güvenlikçileri onlara engel olmaya çalışınca iki grup arasında itiş kakış yaşandı. Bu sırada eylemci güvenlikçilerden 7-8'i kendilerine engel olmayanları aşıp sahaya girdi. Sahaya girenlerden biri sara krizi geçirince bir anda panik yaşandı. Kriz geçiren güvenlikçi hemen ambulansla hastaneye götürüldü.

nbsp;TT Arena'da büyük olay!
nbsp;TT Arena'da büyük olay!
nbsp;TT Arena'da büyük olay!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...