Tribünden Adana dürüm attılar! Trabzonspor maçında "sahalarda ender görülebilecek" an

Düzenleyen:
Tribünden Adana dürüm attılar! Trabzonspor maçında "sahalarda ender görülebilecek" an

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanında 1-3 kazandı ve şampiyonluğun resmen ilanını sadece 1 puan kaldı. Gergin bir atmosferde oynanan maçtan önce tribünlerden sahaya yabancı madde yağdı. Yusuf Erdoğan'a isabet eden Adana dürüm "sahalarda ender görülebilecek" an olarak kayıtlara geçti.

Adana Demirspor - Trabzonspor maçında ev sahibi takım seyircileri sahaya Adana dürüm attı! 

Trabzonspor henüz 7. dakikada penaltı golüyel 0-1 öne geçti. Akdeniz ekibinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun penaltı kararına itirazlar yükseldi. Zaten gergin bir atmosferde oynanan maçta tribünlerden shaya yabancı madde yağmaya başladı. Kenarda ısınmakta olan Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan'a isabet eden bir "yabancı madde" gülümsetti. 

PENALTI MIYDI?

Adana Demirspor Başkanı Ethem Sancak maçın ardından penatlı kararına isyan eti: "Statta olsaydım 3 tane TV kırmıştım, maalesef cezalı olduğum için kıramadım, Beşiktaşlılar kusura bakmayın, tiyatro seyretti tüm Türkiye, ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar, ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi, bekliyorum bende izliyorum, bu Uğurlu, Yankaya ne olacak."

Hakem yorumcusu Erman Toroğlu ise "pozisyon penatlı değil" yorumunda bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...