Tribünde servet var, Cimbom 14 Süper Lig takımını solladı

Tribünde servet var, Cimbom 14 Süper Lig takımını solladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Antalya karşısında çeşitli nedenlerden dolayı kadroya alınmayan 7 oyuncunun değeri 63.5 milyon euroyu buldu.

Galatasaray'da, Antalyaspor maçında forma giyemeyen oyuncuların değeri 14 Süper Lig takımını solladı. Dünkü maça kabarık bir sakat futbolcu ve mazeretli listesi ile çıkan sarı-kırmızılılarda oynamayan 7 futbolcunun değeri dikkat çekiciydi. G.Saray'da kadroya alınmayan 7 ismin toplam değeri tam 63.5 milyon euro'ya ulaştı. Milli Takım'da sakatlanan ve riske edilmeyen Sneijder (17) ile Selçuk (14), 2 haftadır sakatlıkları geçmeyen Hamit (4.5) ve Gökhan (1), Uruguay'dan dönüş uçağı rötar yaptığı için maça çıkamayan Muslera (16) ile 6+0+4 mağduru olan Dany (6) ve Riera'nın (5) toplam değeri Süper Lig'de 4 büyükler dışında tüm ekipleri solladı. Bu değere en çok yaklaşan takım 59 milyon euro ile Bursaspor oldu.
* Parantez içleri milyon euro'dur
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...