Transfere ICardi ayarı! Planlar Arjantinliye göre yapılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Transfere ICardi ayarı! Planlar Arjantinliye göre yapılıyor

Spor Haberleri

Yıldız golcünün tapusunu almak isteyen sarı kırmızılılar, ara transferde kiralıklarla idare edip; bütçesinin büyük kısmını sezon sonunda İcardi’ye ayırmayı düşünüyor. Böylelikle bütçesini yaza bırakacak olan Cimbom daha rahat hareket edebilecek.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galibiyet serisini 11 maça çıkaran Galatasaray, rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada liderliğini perçinledi. Pazar günü Trabzonspor’la çok kritik bir maç oynayacak olan sarı kırmızılılar bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Aslan, PSG’den kiraladığı İcardi’nin verdiği muazzam katkı sonrası yıldız oyuncunun bonservisini sezon sonu almak istediği için, kış transfer döneminde kiralık oyuncularla takviye yapmayı planlıyor.

ÖNCELİK KİRALIKTA

Böylelikle bütçesini yaza bırakacak olan Cimbom daha rahat hareket edebilecek. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte eli de güçlenen sarı kırmızılılar David Datro Fofana için Chelsea ile temaslarını sıklaştırdı. Ada ekibi istese de İngiltere’de başka takıma kiralık gönderemeyecek. Diğer yandan Roma’nın satış listesine koyduğu Nicolo Zaniolo da kiralık olarak teklif yapıldı. Ancak İtalyanların 20 milyon avroluk mecburi satın alma opsiyonu şartı koşması işleri zora soktu.

ÜÇ PUANIN ŞİFRESİ

Trabzonspor karşısında galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Galatasaray’da Okan Buruk, öğrencilerine üç puanın şifresini verdi. Başlangıç düdüğünden itibaren baskılı bir oyun oynatmayı planlayan Okan Buruk, sarı kırmızılıların dünkü idmanında da tam saha pres çalışması yaptırdı.

ÖZBEK'TEN TAHKİME SAVUNMA

PFDK tarafından 50 gün hak mahrumiyeti cezası alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Tahkim Kurulunda sözlü savunma yaptı. Özbek “Cevaben sadece cezayı tebliğ ettiler. Kurula ‘Cezamı affedin’ diye gelmedim. İnfaz edildim” dedi. Sonrasında Özbek’in cezası 50’den 35 güne indirildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...