Transfer şart

Düzenleyen:
Transfer şart

SPOR Haberleri

İlk iki haftada galibiyet yüzü görmemesine rağmen soğukkanlılığını koruyan Dirk Advocaat yönetimden transfer isterken, Başkan Hollandalıya güvenoyu verdi

Lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Dirk Advocaat durum değerlendirmesi yaptı. Başakşehir maçını bir iş kazası olarak gören ikili Kadıköy’deki Kayseri beraberliği sonrası statta olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Bazı yöneticiler ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın da yer aldığı zirvede takımın son durumu masaya yatırıldı. Takımın eksiklerinin konuşulduğu toplantının ana konusunda transfer yer aldı. Dirk Advocaat takımdan genel anlamda memnun olduğunu dile getirirken, “Bir kanat oyuncusu ve orta sahaya yapılacak 10 numara transferinin her şeyi çözeceğini” dile getirdi. Benzer sıkıntıları Zenit’te de yaşadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Sezonun henüz çok başındayız, eksiklerimizi giderdiğimizde önümüzde kimse duramaz” diyerek kendinden emin bir duruş sergiledi.
İki transfer işi çözer
Dirk Advocaat, “Zenit’te ilk 12 maçta sadece 3 galibiyet alabilmiştik. Ancak taşlar yerine oturduğunda hem ligde hem de Avrupa’da başarıya ulaştık. İşimiz çok zor değil. Herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığında istediğimiz takımı göreceğiz” sözleriyle yönetimden ellerini çabuk tutmalarını istedi. Mevcut oyuncuların fiziksel eksiklerini milli arada kapatacaklarını vurgulayan Advocaat, “Kaliteli bir kadromuz var. Performansları yavaş yavaş yükseliyor. Kısa süre içinde takım oyununu da oturtmuş olacağız” derken ihtiyaç duyduğumuz bölgelere alınacak iki oyuncu her şeyi daha kolay yapacak” ifadesini kullandı. Jeremain Lens’in işini bitiren yönetim, kreatif orta saha oyuncusu için de şartların zorlanacağına dair söz verdiği Hollandalıya güven duyduklarını ifade etti.

M.EMİN ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...