Trabzon'un oyununa övgü: Bu futbol bizi hedefe götürür

Düzenleyen:
Trabzon'un oyununa övgü: Bu futbol bizi hedefe götürür

SPOR Haberleri

Lider Trabzonspor'un Hatayspor karşısında ilk yarıdaki oyunu herkesi mest etti. Yönetim mutlu, taraftar umutlu, Abdullah Avcı ise gururlu.

Lider Trabzonspor'da keyifler yerinde. Lig üçüncüsü Hatay'ı ilk devredeki akıllı, istekli ve sonucu getiren oyunu ile deviren bordo mavililerde yönetim mutlu, taraftar şampiyonluktan çok umutlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı ise hem mutlu hem de gururlu. Takımının kalitesini sahada sergilemesinden ve verilen taktiği kusursuz uygulamasından memnun olan Avcı başta olmak üzere herkesin ortak düşüncesi "Bu futbol bizi hedefe (mutlu sona) götürür" yönünde. Hem oyuna hem skora hâkim olan Fırtına, ayrıca rakibe bir pozisyon bile vermemişti.

Trabzon'un oyununa övgü: Bu futbol bizi hedefe götürür17. hafta sonunda 42 puana ulaşan bordo mavililer 2010-11 sezonundaki 42 puanlık başarısını yakaladı. Karadeniz ekibi 1995-1996 sezonunda ise 17. haftayı 44 puanla geçmişti.

KAYIPSIZ GEÇELİM

Şampiyonluk yolundaki bir rakibini daha saf dışı bırakan bordo mavililer şimdi gözünü Altay ile deplasmanda oynayacağı maça çevirdi. Sonrasında da Başakşehir ile oynayıp ilk devreyi kapatacak olan Fırtına, iki maçtan altı puan hedefliyor. Devre arasında da eksik bölgelere yapılacak takviyeler de düşünülürse Trabzonspor için şampiyonluk şarkıları daha güçlü söylenecek gibi görünüyor. Zaten yönetim, teknik ekip, takım ve taraftar bütünleşmesinin şimdiden sağlanması hayali kurulan mutlu sonun habercisi gibi değerlendiriliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...