Trabzon'un 'Onur' gözyaşları

Trabzon'un 'Onur' gözyaşları

SPOR Haberleri

Uğur Demirok'un gol perdesini açtığı maçta Mehmet Akyüz hat-trick yaparak geceye damga vurdu. Trabzonspor'un sayıları ise Olcan Adın'dan.

Süper Lig'de bir yıldır sahasında yenilmeyen Trabzonspor, Akhisar Belediye'ye teslim oldu: 1-4. Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle farklı bir görüntüyle sahaya çıkan bordo-mavililer, üst üste kullandığı kornerlerden sonuç alamadı. 14'te Özer'in pasında Janko vurdu, top üst direkte patladı. 16'da Çağdaş'ın kafa vuruşunu Onur son anda kornere çelerken, 17'de Sesar'ın ortasına Uğur, Aykut Demir'den önce dokundu: 0-1. Yeni transfer Özer ile topa daha çok sahip olan Trabzonspor, 27'de beraberliği sağladı. Bu dakikada ceza yayı ön çizgisinde düşürülen Olcan'ın kullandığı serbest vuruşta, Emrah'a da çarpan top Akhisar ağlarıyla buluştu: 1-1. 32'de Kenan'ın ceza sahası içinde Aykut tarafından düşürülmesine hakem Ali Palabıyık devam derken, 45'te kaleciyle karşı karşıya kalan Henrique, Karadeniz ekibini mutlak bir golden etti. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip 52'de Çağdaş'ın ortasında Mehmet Akyüz ile 2-1 öne geçti. 55'te Zokora'nın hatasını Mehmet Akyüz affetmezken, neye uğradığını şaşıran Trabzonspor'u oyuncu değişiklikleri de kendine getiremedi. Janko ıslıklar arasında doğrudan soyunma odasına giderken, 74'te Onur'u bir defa daha mağlup eden Mehmet Akyüz, geceye damgasını vurdu: 1-4. Olcan, son dakika golüne sevinmezken, 4 büyüklerden birini ilk defa deplasmanda mağlup eden Akhisar, Trabzonspor'u da bir yıl sonra Avni Aker'de mağlubiyetle tanıştırdı: 2-4.

ONUR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Trabzonspor'un Akhisar Belediye karşısında aldığı ağır mağlubiyet, kaptan Onur'u fena üzdü. Tribünlerin zaman zaman tezahüratlarla destek verdiği milli kaleci, karşılaşma sonunda gözyaşlarına hakim olamadı. Bordo-mavili forma altında kalesinde ilk defa 4 gol gören Onur'u Akhisar'ın genç kalecisi Emrah Tuncel teselli etmeye çalıştı. nbsp;


En golcüsü Olcan
Olcan Adın Akhisar Belediyespor maçında attığı gollerle Trabzonspor'un ligde en golcü oyuncusu oldu. Olcan bu sezon ligde 7 gole ulaşırken toplamda da 12 gole yükseldi. Başarılı futbolcu böylece 6 gollü takım arkadaşı Paulo Henrique'yi geçmiş oldu. nbsp;



Adrian: Felakettik!..
Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierjezewski maç sonrası, "Çok kötü bir 3 puan kaybettik. İlk yarıda fena değildik ama ikinci yarıda felaket bir oyun sergiledik. Tek söyleyebileceğim şey taraftarlarımızdan özür diliyoruz" sözlerini kullandı.


AKÇAY'DAN İSTİFA SİNYALİ nbsp;

Trabzonspor Teknik Direktörü M.Reşit Akçay, "Rakip forvetlerin hızlı olduğunu biliyorduk. Savunmada sıkıntılar yaşadık" derken taraftarların istifaya çağırmasıyla alakalı olarak, "Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta bu kulüp onların kulübü. Seyircilerin söylediklerini kulak arkası yapmayacaksınız. Biz de değerlendireceğiz. Yarın bir olsun bakalım" diyerek istifa sinyali verdi.





...Bir de bunlar var... nbsp;


TRABZON
gt; 3 haftadır 3 puana hasret.
gt; Olcan 2014'te ilk gollerini kaydetti.
gt; Bu sezon ilk defa 4 gol yedi.
gt; Yeni transfer Bourceanu ilk maçına çıktı.


Akhisar bld.
gt; Sarı kart gören Kenan haftaya cezalı.
gt; Bu sezon Trabzon'a 7 gol attı.
gt; Mehmet Akyüz'ün ilk hat-trick'i.
gt; Bu sezon ikinci defa 4 gol buldu.



nbsp;Trabzon'un 'Onur' gözyaşları

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...