Trabzon'un keyfi yok

Trabzon'un keyfi yok

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz maçta bir varlık gösteremedi. İlijoski'nin golüne cevap veremeyen Trabzon turu Avni Aker'e bıraktı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 2. ön eleme turunda karşılaştığı Makedon temsilcisi Rabotnicki'ye 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşma yüksek tempoda başladı. Zayıf Makedon temsilcisi cesurca oyunu daha çok Trabzonspor yarı sahasına taşımaya çalışıyordu. Bordo-mavililer oyunu dengelediği dakikalarda golü kalesinde gördü. Savunmanın arasına atılan pasa çok iyi hareketlenen İlijoski, kaleci Uğurcan'ın üstünden topu aşırarak filelerle buluşturdu: 1-0. Golden sonra da toparlanamayan Trabzonspor, orta sahadan topu Cardozo ile buluşturmakta başarılı olamadı. İlk yarının sonuna doğru Sefa müsait pozisyonda şut çekmekte geç kalınca top savunmaya takıldı ve devre Rabotnicki'nin üstünlüğüyle sona erdi: 1-0.
Değişiklikler işe yaramadı
İkinci yarıda daha etkili olması beklenen Trabzonspor rakip yarı sahada gözükmesine rağmen tehlikeli olan taraf Robotnicki'ydi. Ev sahibi ekip hızlı hücumlarla etkili oluyordu. Trabzonspor en ciddi atağını 60'ta geliştirdi. Yusuf'un ortasına iyi yükselen Cardozo'nun kafa şutu direği sıyırıp auta çıktı. Şota Arveladze'nin oyuna Özer ve Okay'ı dahil etmesi de kötü futbola çare olmadı. Rakibi kendi yarı sahasına hapsetmesine rağmen kötü pas tercihleri bordo-mavililerin pozisyona dahi girememesine sebep oldu. Son 10 dakika Trabzonspor'un rakip ceza sahasına top doldurmasıyla geçti. Makedon savunmacılar bu ataklara karşı hata yapmayınca karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor tanınamayacak derecede kötü oynadığı maçta mağlup oldu: 0-1. Maçın rövanşı 6 Ağustos'ta oynanacak.
Trabzon'un keyfi yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...