Trabzonspor'un yeni teknik direktörü hakkında önemli açıklama

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü hakkında önemli açıklama

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da yönetim kurulu uzun süredir kamuoyunu meşgul eden sorunu sonunda açıkladı. İşte yeni teknik direktör hakkında önemli açıklama!

Bordo-Mavili takımın yeni hocası, Cezayir'in başında çıktığı maçta yeni öğrencisi Bourceanu'yu Romanya milli takımının kaptanı olarak ta izleme fırsatı buldu.Trabzonspor'da yönetim kurulu uzun süredir kamuoyunu meşgul eden sorunu sonunda açıkladı.Vahid Halilhodziç'in 12 Haziran'da Brezilya'da başlayacak olan Dünya Kupasında Cezayir milli takımının başında olması nedeniyle bu açıklamayı resmi olarak duyuramadıkları ortaya çıktı. Taka'daki haber şu şekilde: Trabzonspor'un yeni hocası Dünya Kupası maçlarında Cezayir milli takımının elenmesiyle birlikte resmi olarak duyurulacak.
Bourceanu hocasına karşı
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu "Teknik Direktörümüz nettir. Kendi durumundan dolayı açıklama yapamıyoruz. Zamanı gelince açıklayacağız" dedi.
Bu arada Kulüp CEO'su Burak Gürdal iki gündür İsviçre'nin Cenevre kentinde Vahid Halilhodziç ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı.
Cezayir'in Romanya'yı 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçında Bourceanu sahaya kaptan olarak çıktı ve yeni hocasına karşı mücadele etti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...