Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi çileği Rafinha! PSG'den orta saha transferi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi çileği Rafinha! PSG'den orta saha transferi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, PSG'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Rafinha'yı gündemine aldı. 29 yaşındaki sambacı için harekete geçen Bordo-Mavili yönetim imzaları atmak için Devler Ligi vizesini bekliyor.

Trabzonspor orta sahaya üst düzey bir isim transfer etmek için harekete geçti. Adayların başında PSG'den Rafinha geliyor. Fransız devinin kadrosunda düşünmediği 29 yaşındaki yıldızla görüşmeler olumlu geçti. Sambacının menajeri yıllık 3. 5 milyon euro istedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da "Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsak yeniden görüşelim" dedi ve ilk görüşme son derece olumlu geçti.

Barcelona altyapısından yetişen Rafinha, geçen sezonu La Liga'da Real Sociedad formasıyla kiralık geçirdi.

JEAN-PHİLİPPE GBAMİN GELİYOR

A Spor'un haberine göre; Bordo-mavili ekip Everton'un 26 yaşındaki Fildişili önliberosu Jean-Philippe Gbamin'i kiralık olarak kadrosuna katıyor. Fırtına, Jean-Philippe Gbamin için Everton'a kiralama bedeli ödemeyecek.

Oyuncu yarın 16.50'de İstanbul'da olacak ve ardından Trabzon'a geçecek.

2019 yılında Mainz'dan Everton'a gelen Gbamin, takımında fazla forma şansı bulamıyordu. Everton ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, geçen sezon kiralık gitttiği CSKA Moskova'da ise 13 maça çıkmıştı. 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon Euro civarında...

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi çileği Rafinha! PSG'den orta saha transferi...

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...