Trabzonspor'un misafiri Konyaspor: Tamam mı, devam mı?

Trabzonspor'un misafiri Konyaspor: Tamam mı, devam mı?

SPOR Haberleri

Lider bordo mavililer, kazanırsa (maç fazlasıyla) en yakın rakibi ile farkı 12 yapacak, büyük avantaj sağlayacak. Konyaspor'un galibiyetinde ise şampiyonluk yarışında heyecan çok artacak.

Karadeniz'de Süper Lig'in erken finali var... Bir yanda büyüklere çift haneli farklar atan lider Trabzonspor, diğer tarafta ligde ikinci sırada bulunan ve bir maçı eksik olan Konyaspor. İlk maçta 2-2 berabere kalan iki takım da birbirine üstünlük kurmaya çalışacak. Bordo mavililer galip geldiği takdirde maç fazlasıyla puan farkını 12'ye çıkaracak ki bu bir anlamda 'tamam' anlamına gelecek. Konya'nın üç puanı ise şampiyonluk heyecanının kalan haftalarda da 'devam' edeceğini gösterecek.

18 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ki taraftar da maça hazır. Mücadeleye ilgi büyük. 41 bin kapasiteli Medical Park Stadı tamamen dolacak. Karadeniz ekibinde, cezalı Bruno Peres ile sakatlığı devam eden Fode Koita, forma giyemeyecek. Hamsik'in durumu ise maç günü belli olacak. Konyaspor cephesinde ise Ahmed Hassan ve Cikalleshi takımdaki yerini alamayacak. Trabzonspor'un iç sahada 18 maçtır mağlubiyet görmediğini ve bu anlamda psikolojik üstünlüğü elinde bulundurduğunu hatırlatalım.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...