Trabzonspor'un hücum hattı 18 takıma bedel

Düzenleyen:
Trabzonspor'un hücum hattı 18 takıma bedel

SPOR Haberleri

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Trabzonspor'un hücum hattı 51 gol kaydetti, bordo mavililer bu rakam ile 18 takımı geride bıraktı.

Lig lideri Trabzonspor’da hücum hattı can yakıyor ve golleriyle rakiplerini geride bırakıyor. Karadeniz ekibi 58 golle ligin en fazla ağları havalandıran takımı konumunda bulunurken hücum hattı da parmak ısırtıyor.

Cornelius 12, Nwakaeme 11, Bakasetas ve Djaniny 8'er, Abdulkadir Ömür 7 ile Edin Visca 5 gol atarak toplam 51 golle 18 Süper Lig kulübünü geride bıraktı. Bu oyuncuları bir tek 55 gollü Alanya geçebildi.

"YÜKÜMÜZ KALKSA"

Bu arada Trabzonspor'un efsanelerinden Turgay Semercioğlu, şampiyonluk için "Trabzonspor'da başladım, Trabzonspor'da bitirerek jübilemi yaptım. Yedi şampiyonluk gördüm. 37 sezon boyunca şampiyonluğa hasret kaldık. O sene, bu sene. Bizimle ilgili, 'Efsanevi oyuncular', 'Son şampiyonluk' denmesi üzerimizde yük oldu. Trabzonspor şampiyonluğu bir yakalasa, biz de dışarıdan da olsa sevinsek" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...